Všeobecná sestra (Háj u Duchcova)

Domovy sociálních služeb Háj a Nová Ves, příspěvková organizace nabízí v obci Háj u Duchcova volnou pracovní pozici "Všeobecná sestra". Nástupní mzda je 31 000 – 44 500 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Všeobecná sestra
Obor(y):
Zdravotnictví
Obec:
Háj u Duchcova
Mzda:
31 000 – 44 500 Kč
Směnnost:
Nepřetržitý provoz
Minimální vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Adresa pracoviště:
Domovy sociálních služeb Háj a Nová Ves, p.o. 001 - Háj
Kubátova 269
41722

Další informace o volném místu

V našem týmu rádi přivítáme: kolegu či kolegyni na hlavní pracovní poměr v profesi všeobecná sestra nebo praktická sestra, pracovištěm bude Háj u Duchcova, jedná se o nepřetržitý provoz - pracovní doba dle plánu směn v časech 7-19 / 19 -7 hod., na termínu nástupu se určitě domluvíme, může být ihned, ale na někoho šikovného i počkáme.
Jakého kolegu/kolegyni hledáme: takového, co pečlivě připraví léky, ošetří běžné rány, partnersky a vlídně pohovoří s klienty; co se nezalekne vykazování pro zdravotní pojišťovny, zdravotních záznamů, administrativy a práce v programu Cygnus. Do našeho týmu by se nám hodil pozitivní člověk s otevřenou myslí, pracovitý, zodpovědný, klidný a samostatný, ale zároveň týmový hráč a férový parťák pro naše klienty a kolegy. Člověk, který ocení smysluplnou práci s lidmi s mentálním postižením. Bude potřebovat minimálně středoškolské vzdělání v oboru všeobecná/dětská sestra nebo praktická sestra dle vyhlášky 96/2004 Sb., bezesporu velkou výhodou bude praxe v oblasti práce s klienty s mentálním postižením a ŘP skupiny B.
Co Vám můžeme nabídnout: odměňování dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., osobní ohodnocení, zvláštní příplatek, příplatek za směnnost (více při osobním pohovoru).
A ještě něco málo navrch: zaměstnanecké výhody - čtvrtletní odměny; příspěvky z FKSP na stravu, příspěvek na produkty spoření na stáří; zvýhodněnou zaměstnaneckou kartu na veškerou veřejnou dopravu v Ústeckém kraji. Hlavně však práci v příjemném prostředí.
Budeme rádi, když se nám ozvete: Petr Kohout, personalista, tel. 497 770 217 / 720 446 824, email kohout@dsshaj.cz (prosím, zaslat životopis).

Kontakt na zaměstnavatele

Bc. Petr Kohout
personalista
telefon: 497 770 217, 720 446 824
email: kohout@dsshaj.cz

Domovy sociálních služeb Háj a Nová Ves, p.o. 001 - Háj
Háj u Duchcova
41722


Poslední změna: před 1 měsícem